Kjo eshte nje faqe qe ju paraqet informacione te ndryshme mjekesore. Informacionet qe paraqesim publikohen per te here te pare ne shqip. Se shpejti do kete informacione per te gjitha fushat e mjeksise dhe stomatologjise si dhe nje rubrike pytje pergjigje qe do te jete ne sherbimin tuaj.

Stafi i faqes perbehet kryesisht nga studente te mjeksise te pergjithshme dhe stomatologjise si dhe nga disa mjek, shumica e te cileve jane shkolluar ose kan bere specializim jashte shtetit.

Qellimi jone eshte qe ta bejme pacientin te njohur me semundjet si dhe llojin e terapise ; te cilat do te rrisin standartet e sherbimit mjeksore ne Shqiperi dhe qe rrjedhimisht do zvogeloje abuzimet ne profesion nga mjeket. Gjithashtu do t’ju mbajme te njohur me te rejat e fundit nga bota e mjeksise si dhe alternativat e reja ne sherimin e disa semundjeve.

Ju uroj mireseardhjen ne faqen tone dhe ju falenderoj per vemendjen dhe interesimin tuaj.

Adriatik Suma

Lërni opinionin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ju mund ta përdorni këtë URL bashkë me emertimet dhe atributet e HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>